רוגע- קוסמטיקה אורגני בהכנה עצמית
מתכון לאפטרשייב מנטול  |  מתכון לבושםן לילות המזרח  |  מתכון לסרום לחות לשפתיים ברולאון  |  שמן גדילן מצוי  |  ערכה להכנת 1 קג' קרם בסיס אורגני  |  קרם יום אנטיאייג'ינג אורגני OCEAN  |  
  מתכון להכנת חמאות מוקצפות לגוף

 

דף הבית >> מתכונים לקוסמטיקה טבעית אורגנית >> מתכונים לחמאות גוף אורגניות >> מתכון להכנת חמאות מוקצפות לגוף
  איך מכינים חמאות וקרמים מוקצפים לגוף?
 

חמאות מוקצפות קלילות ומענגות מאוד יציבות בגלל שמוסיפים פוליסורבט 20

אפשר להשתמש בשעוות יסמים ליצירת ארומה מיוחדת וגם לתת צבע צהוב. השעווה פחות יקרה מאבסולוט

צריך להכניס את המוצר למקרר

חמאת גוף יסמין


45 גר' חמאת מנגו

20 גר' טריגליצרידים

10 גר' שמן אבוקדו

5 גר' שעוות דבורים עם שמן יסמין

1 כפית גליצרין צמחי

1 כפית פוליסורבט 20

שלבי הכנה

1.      שמים קערה עם קוביות קרח

2.      מערבבים את ארבעת החומרים הראשונים בקעירה

3.      שמים אותם בתוך הקערה עם הקרח עד שהחומרים מתחילים להתמצק בשכבה העליונה

4.      מערבבים עם מיקסר ידני מוסיפים גליצרין

5.      מוסיפים פוליסורבט 20 עד שהוא נטמע לגמרי תוך ערבוב

6.      מכניסים לצנצנות עם פיה רחבה

מוס סופלה יילנג יילנג


28 גר' חמאת אלוורה או חמאת מנגו

1/8 כפית תמצית רוזמרין בשמן

1 כפית פוליסורבט 20

תערובת ריחות

1 חלק שמן נרולי

1 חלק שמן מנדרין

1 חלק שמן  יסמין

3 חלקים שמן  יילנג יילנג

ממיסים חמאת אלוורה, חמאת  שיאה,  מסירים מהאש ומוסיפים שמנים נוזליים וש. אתריים מקררים בפריזר,  מוצאים כשמתחיל להתקרר ויש שכבה קשה בזכוכית

מקציפים במיקסר,  כשהתערובת כמו פודינג מוסיפים גליצרין, על מהירות נמוכה, ,אם רוצים שהקרם יהיה פחות שומני מוסיפים פוליסורבט על החמאה ומערבבים שוב. החמאה לא מתקשה לאחר יממה. היא נשארת רכה.

חמאת גוף פרחונית


28 גר' חמאת שיאה

85 גר' חמאת מנגו

56 גר' טריגליצרידים

20 גר' גליצרין צמחי

1/8 כפית תמצית רוזמרין

14-40 גר' פוליסורבט 20

ריח

2 חלקים שמן לבנדר

1 חלק  שמן וורד אבסולוט 5% בחוחובה

1 חלק שמן נרולי

הוראות הכנה

  1. ממיסים את החמאות בסיר כפול על אש קטנה,מוסיפים שמנים וש.א. מקררים בפריזר,  מוצאים כשמתחיל להתקרר ויש שכבה קשה בזכוכית
  2. מקציפים במיקסר,  כשהתערובת כמו פודינג מוסיפים גליצרין, על מהירות נמוכה, ,אם רוצים שהקרם יהיה פחות שומני מוסיפים פוליסורבט על החמאה ומערבבים שוב. החמאה לא מתקשה לאחר יממה. היא נשארת רכה.

 

מרנג חמאת ווניל

28 גר' חמאת מקדמיה

28 גר' חמאת מנגו

28 גר' חמאת שיאה

1/8 גר' שעוות מונטנוב

28 גר' שמן קיק

28 גר' טריגליצרידים

10 גר' גליצרין צמחי

14-40 גר' פוליסורבט 20

תערובת ריח

2 חלקים ריח ווניל

1/4 חלק שמן תפוז

1/4 חל'  שמן ציפורן

 
*** לקריאה מעמיקה יותר ולרכישה של חומר הגלם יש ללחוץ על שם החומר במתכונים

 
  
 

   בהצלחה!!!
 
  לפרטים  ולשאלות:  טל.  077-7938739

הערה

המתכון הוא לצורך הדגמה בלבד. אין לאתר זה כל אחריות הקשורה לאופי המוצרים, ליעילותם  או להשפעתם על הגוף.  המתכונים לשימוש אישי בלבד.  אין לאתר אחריות על השפעת חומרי הגלם הנמכרים על הגוף.

 

Go Back  Print  Send Page

 

 דף הבית |  שאלות נפוצות | קטלוג מוצרים |  תנאי שימוש | מדיניות משלוחיםמפת האתר | צור קשר
 
לייבסיטי - בניית אתרים