רוגע- קוסמטיקה אורגני בהכנה עצמית
מתכון לאפטרשייב מנטול  |  מתכון לבושםן לילות המזרח  |  מתכון לסרום לחות לשפתיים ברולאון  |  שמן גדילן מצוי  |  ערכה להכנת 1 קג' קרם בסיס אורגני  |  קרם יום אנטיאייג'ינג אורגני OCEAN  |  
חיפוש באתר
 
 



 

מה יש בחנות
שירותים נוספים
  



  עשרת החומרים הפעילים המנצחים בקוסמטיקה 2010

 

דף הבית >> ספריית מידע >> מאמרים על טיפוח העור >> עשרת החומרים הפעילים המנצחים בקוסמטיקה 2010
   

החומרים הטבעיים המנצחים בקוסמטיקה















 
 

               לפיירס מטייה   יש רשימה של עשרת החומרים הפעילים המנצחים שאינם דווקא "ירוקים"  או   
               טבעיים אלא שפשוט עובדים!

1.      שמן ארגן- זהו נס לכל עור. הוא מאחד המקורות הטבעיים לויטמין E   בכולל לפחות 80% הכוללות לפחות 80% חומצות שומן חיוניות והיה אהסוד של נשות מרוקו מזה מאות בשנים. ניתן לשימוש גם בשיער וגם על הפנים תודות לנוגדי החימצון ויכולתו לשקם את העור ואת הקרקפת והשיער ולשמוא על לחותם

2.      שמן אסאי: שמו האחר הוא מעיין הנעורים. שמן מפירות העץ הברזילאי מכיל נוגדי חימצון, חומצות אמיניות, חומצות אומגה , סיבים וחלבונים  ומכריז על עצמו כלוחם העיקרי בהזדקנות העור.  התן לשימוש גם במוצרי פנים וגם במוצרי שיער

3.      פירות הקוג'י: פרי עתיר מינרלים ויטמינים הנקרא גם ענבי דב נקרא גם מזון-על עקב יכולתו להילחם ברדיקלים חופשיים ולהעצים את מערכת החיסון העורית. יש כאלה המכניסים את החומר גם לבשמים בגלל ריחו הייחודי.

4.      באובב- עתיר ריבופלבונים ניאצין, ויטמין E,D,A, C וכן יש לו תכונונת רבות טובות לאנטיאייג'ינג  והאו מציין בתוך פילינגים ומסכות וגם בקרם לחות ואפילו שיער.

5.      אסרולה: עשיר מאוד בויטמין C והוא מסייע לטיפול יעיל בכתמים והבהרת עור  או בטיפול באדמומיות ודלקות.

6.      אוכמניות עתיר בחומצות אמיניות, ויטמינים, נוגדי חימצון וחומצות שומן חיוניות ומשמ בכל מוצרי טיפוח יופי הוא פרי- על המחדש ומחייה את העור וחברות התחילו לגדלות את כוחותיו רק לאחרונה

7.      פרוביוטיקה-  כמו חומרים פעילים אחקרים השייכים למדף המדע. מאוד שכיחים בקרב במגדענים לחידוש והזנת העור

8.      פפטידים- פלמיטויל טריפפטידים-  חומר פעיל במצוי במוצרי אנטיאייג'ינג למלחמנה בהפחתת קמטים ולעיתים מחליף כל מיני התערובויות קוסמטיות פולשניות

9.      שרף מור:  הוא כבש את מקומו עקב חדירת סודות היורו וודה ההודית לתחום מוצרי היופי.. חומר פעיל עתיק יומין הנמצא בבשמים ובמוצרים. שרף מלכותי בריח דומה לווניל מזרז זרימת דם אנטי בקטריאלי ובעל תכונות ממצקות את העור.

10.  כורכום- המלך!  הוא ידוע בשל תכונותיו הרפואיות נוגדות הסרטן, בטיפול באקנה . מחטא רב עוצמה המטפל באדמומיות, פצעונים,  וגם במוצרים להגנה מקרינת השמש ובמוצרים לשיער

 

 

לקריאה מהנה ולשיתוף !!!

 

 

.

.

 

     רוני ברקלי 054-5330794 אם יש שאלות או ...

 



 
חיפוש מתקדם
 
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



 

 

 דף הבית |  שאלות נפוצות | קטלוג מוצרים |  תנאי שימוש | מדיניות משלוחיםמפת האתר | צור קשר
 
לייבסיטי - בניית אתרים